Hoppa till innehåll

MoA Lärcentrum

Jämför skolor

Beskrivning
MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag med kvalitativa yrkesutbildningar som leder till jobb inom vård och omsorg samt barn och fritid. Utöver detta har MoA en unik utbildning för dig som vill studera mot ett arbete inom bevaknings- och säkerhetsbranschen. Vår yrkesväktarutbildning ger dig en gymnasiekompetens och en väktarlegitimation efter godkänd utbildningen som vi genomför i ett nära samarbete med BYA. MoA har utbildningar för dig som vill arbeta som undersköterska inom hälso- och sjukvård eller äldreomsorg, Skötare i psykiatrisk vård, Boendestödjare, Stödassistent/Aktivitetshandledare för personer med funktionsnedsättning, Barnskötare, Elevassistent eller Personlig assistent. Vi på MoA deltar aktivt i Vårdnätet Stockholms län för att alltid kvalitetssäkra och utveckla våra utbildningar så våra elever kan känna sig trygga med de kunskaper de bär med sig efter utbildningen hos oss och således också känna sig attraktiva på arbetsmarknaden.

Mer om oss

Välj mellan att studera i klassrum med kurskamrater på dagtid 3-4 dagar i veckan, eller på distans via datorn när det passar just dig. Våra lärare är behöriga och har yrkeserfarenhet inom sitt område. Förutom din kurslärare har du tillgång till öppen studieverkstad med lärare en gång i veckan. På skolan finns elevdatorer med stödprogram för läsning och stavning samt rum för grupparbete. Alla elever har fri tillgång till inlästa kursböcker.


Våra kurser är kostnadsfria och ger rätt att söka studiemedel från CSN. Hjälp med ansökan går att få av våra studie- och yrkesvägledare på plats eller på distans.

Studierna kombinerar teori med praktisk samt övning i våra metodrum. Utbildningen innehåller APL (arbetsplatsförlagt lärande) och då är det skolan som ordnar dina praktikplatser. Våra lärare besöker regelbundet arbetsplatser och handledare och vi har ett nära samarbete med branschen. Varje termin ordnar vi rekryteringsträffar för elever och arbetsgivare.

Har du arbetslivserfarenhet? Prata med vårt valideringsteam i samband med antagning hos oss.

Välkommen till en modern och hemtrevlig skola med en positiv och engagerande lärmiljö som lovordas i utvärderingar och rekommenderas av tidigare elever.

Kom gärna och besök oss i våra trivsamma lokaler i Huddinge centrum, intill pendeltåg och bussar samt bra med parkeringsplatser för dig som åker bil.

Välkommen!
Postadress
Huddinge Konferenscenter AB, Patron Pehrs väg 3-5 141 35 Huddinge
Besöksadress
Huddinge Konferenscenter AB, Patron Pehrs väg 3-5 141 35 Huddinge
Öppna Google Maps (Länk till extern sida.)
Telefon
010-207 06 01
E-postadress
daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se; moa.stockholm@moa-larcentrum.se

Skolans platser